Flambirowane banany w rumie z nutą cytrynową
Pomysł na letni, pyszny i efektowny deser z grilla? Flambirowane banany w rumie z cynamonem i skórką cytryny! Dziś Michał Dobosz prezentuję jak przygotować...
Tortilla z kurczakiem, wędzonym kalafiorem i grillowanym ananasem
Macie ochotę na pyszną, grillowaną tortillę? Tym razem macie okazję jej spróbować w towarzystwie dobrze wypieczonego kurczaka, wędzonego kalafiora i grillowanego ananasa. Brzmi smacznie,...
Tajskie Curry warzywne z grilla
Cześć, Michał z grill360.pl. Przygotuję dziś dla Was bardzo proste danie na grillu gazowym w woku, tajskie curry warzywne. Zapraszam!
Do naszego curry potrzebujemy ryż...
Grillowane przegrzebki z solonym karmelem i puree z bakłażana
Przegrzebki czyli inaczej małże św. Jakuba to jedne z najsmaczniejszych owoców morza. Są delikatne w smaku i można je podawać na wiele sposobów. Dziś...
ŻEBERKA W MIODZIE I WHISKY Z GRILLA | Michał Dobosz Grill360
Cześć! Michał Dobosz, grill360.pl - Witam was wszystkich i każdego z osobna! Przygotujemy sobie dzisiaj żeberka wieprzowe, w glazurze z miodu i whisky, oraz...
Ciabatta z grillowaną polędwicą i sosem majonezowo-chrzanowym
Cześć, Michał z grill360.pl. Przygotuję dziś stek z polędwicy wołowej, ale w trochę innej odsłonie ponieważ będę go skrajał na cienkie plasterki i podam...
Rolowany boczek z rożna z szałwią, śliwką i cebulą!
Rolowany boczek z rożna - wykonanie
Skoro boczek z grilla brzmi smakowicie, to co dopiero rolowany boczek z rożna nadziewany śliwką, szałwią i cebulą? Te...
Kokosowe pancakes z ananasem
Wielu z nas kojarzy grillowanie z przygotowywaniem potraw na słono lub ostro, tymczasem w ten sposób można stworzyć wiele wspaniałych, słodkich deserów! Wkrótce przekonasz...
Grillowane Nachosy ziemniaczano-wołowe
Cześć, Michał z Grill360.pl Przygotujemy sobie dziś bardzo fajną i smaczną przekąskę, którą możecie przygotować na grillu. Będą to nachosy ziemniaczane ze stekiem z...
Stek Rostbef z sosem pieprzowym na bazie sera pleśniowego
Przedstawiamy przepis na pyszny stek Rostbef z sosem pieprzowo - serowym. Steka przygotowujemy klasyczna metodą QUADRILLAGE, która sprawi, że nasze mięso zyska piękny wzór...