Stek Tomahawk Ribeye Steak z grillowaną kukurydzą
Cześć, tu Michał z Grill360.pl. Będziemy dzisiaj grillowali wyjątkowy kawałek mięsa. To cięcie nazywa się Stek Tomahawk. Mięso to pochodzi z polskiej hodowli z...
Tortilla z kurczakiem, wędzonym kalafiorem i grillowanym ananasem
Macie ochotę na pyszną, grillowaną tortillę? Tym razem macie okazję jej spróbować w towarzystwie dobrze wypieczonego kurczaka, wędzonego kalafiora i grillowanego ananasa. Brzmi smacznie,...
Ciasto czekoladowe z grilla
Cześć! Michał Dobosz i Julian Karewicz przygotują dziś pyszny deser z grilla. Będzie to wyśmienite ciasto czekoladowe, które jest szybkie i niezwykle proste w...
Grillowane Banany z Czekoladą
Cześć, Michał z grill360.pl. Pokaże Wam dzisiaj jak zrobić mega prosty a zarazem najsmaczniejszy deser z grilla – grillowane banany z czekoladą. Zapraszam!
Grillowane banany...
Stek PorterHouse z fermentowanym pieprzem i wędzoną solą
Chcesz w końcu dowiedzieć się jak w profesjonalny sposób grillować stek T-bone, czy PorterHouse i uzyskać najlepsze efekty smakowe? Zobacz jak robi do ekspert Grill360...
Focaccia i szaszłyk z krewetką, chorizo oraz limonką
Dziś na grillu wariacja hiszpańsko - włoska. Połączenie tradycyjnego chleba włoskiego - Focaccia, podana z hiszpańskimi szaszłykami z chorizo, krewetkami i limonką. Danie, które...
Glazurowany kurczak „Earl Grey” w całości z grilla
Julian Karewicz i Michał Dobosz grillują kurczaka w całości. Zobacz jakie to proste! Aromatyzowanie kurczaka od środka tzw. resztkami, czyli skórkami z imbiru, cytryny...
Jak grillować jagnię? Comber jagnięcy w dwóch odsłonach
Jagnięcina to jedno z najbardziej delikatnych mięs. Dobrze przyrządzona jest miękka i soczysta. Michał Dobosz i Kacper Salzman postanowili przygotować ją na dwa sposoby...
Jak zrobić „NIEZŁY BIGOS” z grilla
Witajcie kochani, dziś jest ze mną Ewa z którą oficjalnie otworzymy sezon grillowy 2017! Przygotujemy dla Was na grillu Niezły Bigos!
Istnieje wiele sposobów przygotowywania...
Stek Ribeye z Chimichurri z grillowanym ananasem
Mięso jakiego używamy to stek Ribeye, pochodzi od rasy zwanej kundle, wyhodowanej w Polsce w bardzo dobrych warunkach. Jest to doskonałej jakości mięso, które...